top of page
DSC_0673 (1).JPG

Over mij

Hoi, mijn naam is Michaël.

"Graag zien is kunnen loslaten", dit is een van mijn eerste levenslessen. Tijdens een heel zware en moeilijke periode, waarin alles uitzichtloos leek, kwam ik in aanraking met Meditatie. Na een paar eerste aanwijzingen ontdekte ik ook de eerste effecten. Zo begon ik aan een reis in mezelf. De verwondering was groot toen ik kennis maakte met de rust in mezelf, maar ook dat ik de kracht begon te vinden om verandering te brengen.

Ik kon het bijna niet geloven, "Waarom past bijna niemand dit toe?" Zo begonnen de eerste ideeën op te borrelen om ook anderen hiermee te helpen en te inspireren.


Enkele jaren later kwam ook Yoga op mijn pad, het was liefde op het eerste gezicht. Meditatie en Yoga vormden een prachtig geheel, het ene versterkte het andere.

Ik bleef me verdiepen en groeien in meditatie en het 'menselijke zijn' en mocht mijn eerste medemensen begeleiden op hun persoonlijk pad. Uiteindelijk kreeg ik ook de kans om in Yogaloo, waar ik als startende Yogi terecht kwam, een Yoga Teacher Training te mogen genieten.

Tegenwoordig geef ik Yoga en Meditatie in groepslessen én blijf ik daarnaast mensen helpen in hun persoonlijke groei via gepersonaliseerde trajecten.

Tevens werk ik samen met 'Nomadic Mindset', een prachtig initiatief met een multidisciplinaire omkadering. Je vindt me tevens terug in StudioStill, een pure, integrale en persoonlijke gezondheidspraktijk. Ook mocht ik mee een ziel geven aan 'Yoga from the Heart', een intieme yogastudio in het hartje van Antwerpen.

Met de nodige levenservaring en kennis van doeltreffende tools en technieken sta ik klaar voor jou, je te helpen jezelf te helpen.


Ik ben er voor jou.

Over mij: Over mij
Meditatie_Week7B.jpg

Naast Yoga- en Meditatie docent, ben ik nog deels werkzaam in de it- en telecom wereld.
Daarnaast is fotografie een grote passie, het geeft me de kans de wereld te tonen vanuit mijn interne stilte en verbondenheid met de wereld. Het grootste deel van de foto's op deze website komen dan ook voort uit mijn rondtochten met mijn camera.
Steeds blijven bijleren en ontdekken zijn belangrijk voor mij en lees bijgevolg graag. Ook rondreizen maakt me gelukkig, basic en zonder al te veel plannen op voorhand.

Over mij: Welkom

   

Over mij: Tekst

Graag wil ik alle mensen bedanken die in mij geloofden, mij hebben willen inspireren,

mij gesteund hebben en dat nog steeds doen.


Jullie zijn bijzonder!

Samen zijn we zoveel meer.

Over mij: Tekst
bottom of page