top of page

Yoga

Ontdek wat Yoga voor jou kan betekenen

Samen kunnen we Yoga ontdekken. Op maat voor jou, voor datgene dat jij op dit moment nodig hebt. Dit kan via persoonlijke begeleiding,  groepslessen of een combinatie van beiden.
In Yoga maken we gebruik van asanas of houdingen met elk zijn specifieke doeltreffendheid en uitwerking om dat te bewerkstelligen wat jij nodig hebt.

Yin Yoga

Yin Yoga nodigt je uit om je over te geven aan kwaliteiten zoals zachtheid en mildheid. Het is een mueditatieve en herstellende vorm van yoga. Door de spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel (fascia, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen). Dit leidt tot meer mobiliteit, balans in emoties en minder stress.

Geschikt voor ieders type lichaam en leeftijd, ... Tevens uiterst doeltreffend bij stress gerelateerde klachten, depressie, burn out, ...

Ideaal voor iedereen die wil vertragen en opnieuw contact maken met zichzelf via hun lichaam. 

.StudioStill - donderdag, 19u00

.Yogaloo - woensdag, 20u30

Child's Pose

Ashtanga Yoga

Als je houdt van eens flink zweten samen met een bewegende meditatie.

Bewegen door een vaste serie houdingen synchroon met een ritmische ademhaling. De serie start met een aantal zonnegroeten, gevolgd door staande en zittende houdingen en eindigt met kalmerende inversies.


Het accent ligt hier op bewegen op het ritme van de ademhaling, focus en flow. Ashtanga yoga is een zuiverende yogareeks. Het helpt jou om je rustiger te voelen maar ook om kracht op te bouwen. Een echte detox voor lichaam en geest.

.Yogaloo - woensdag, 19u00

DSC_0461____edited.jpg

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een eenwording van Yin- en Yang Yoga.

Het combineert het zachte, aandachtige en rustige karakter van Yin Yoga met de vurige en krachtige houdingen van Yang Yoga.


Deze stijl helpt kracht en flexibiliteit op te bouwen en werkt ook zuiverend en verdiepend.

Yin en Yang elementen werken elkaar helemaal niet tegen, ze ondersteunen elkaar en vormen een prachtige unie.

DSC_0326____edited.jpg

Meditatie

Meditatie is het grootste geschenk, van onschatbare waarde, dat je aan jezelf kan geven. Je kan er diepe ontspanning met ervaren, dus spanningen en stress doen oplossen, je creativiteit verhogen, met (negatieve) emoties leren omgaan en zoveel meer.


Zowel de mentale als fysieke voordelen zijn legio. Het is tevens een eenvoudige techniek die door iedereen kan beoefend worden, het enige dat je ervoor nodig hebt is Jezelf en die heb je gelukkig altijd bij de hand.

Meditation Class
Yoga: Vakken

Wil je meer weten of wil je aan de slag gaan, neem dan vrijblijvend contact op.

Yoga: Tekst
DSC_0166.JPG
Yoga: Over mij
bottom of page